субота, 17 серпня 2019 18:30

Грошей немає: Повітряні сили відмовились від тренажерів для зенітних установок

Грошей немає: Повітряні сили відмовились від тренажерів для зенітних установок
Повітряні сили ЗСУ відмовились від тренажерів для ПЗРК "Ігла"/"Ігла-1" / фото: ПС ЗСУ

Через скорочення видатків Повітряні сили ЗСУ відмовились від тренажерів для ПЗРК (переносних зенітно-ракетних комплексів. - Gazeta.ua).

15 серпня, військова частина А2860 Повітряних Сил ЗС України, у зв'язку із скороченням видатків на закупівлю товарів, робіт та послуг відмінила оголошений 7 червня тендер щодо закупівлі модульного електронного тренажеру стрільця-зенітника ПЗРК типу "Ігла"/"Ігла-1" на суму 1,45 млн грн, повідомляє ukrmilitary.com.

Подібний тренажер, що являє собою шолом віртуальної реальності з системою орієнтування у просторі та імітатор пускової ПЗРК, вже використовують при підготовці курсантів Харківського національного університети Повітряних Сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд дозволив продавати 4 компаніям зброю за кордон

Раніше також за причиною скорочення видатків ця військова частина відмовилась від закупівлі мультимедійних тренажерів ЗРК "Бук-М1" вартістю біля 8 млн грн, а 38-й навчальний центр Повітряних Сил відмовився від закупівлі п'яти мультимедійних комплексів для підготовки операторів ЗРС С-300П за 2,56 млн грн.

Міністерство внутрішніх справ Перу придбає український близькомагістральний літак Ан-178.

Його виготовляють на державному підприємстві "Антонов".

Зараз ви читаєте новину «Грошей немає: Повітряні сили відмовились від тренажерів для зенітних установок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі