четвер, 07 грудня 2017 16:48

"Готові до появи малолітніх смертників?" - у школах ДНР вчать дітей "не жити"
5

Посібник в школі ДНР.
Фото: pauluskp
Посібник в школі ДНР.
"Для Родины - не жить". Все готовы к появлению малолетних смертников?
«Не случайно выбрано именно это стихотворение, широко известное благодаря фильму, в котором оно прозвучало на фоне сцен убийств", - написал блогер.
"Герої" ДНР

На підконтрольних бойовикам територіях Донбасу дітям прививають штампи "русского мира".

Блогер Pauluskp опублікував скріншоти з посібника для учнів 2-го класу "Уроки громадянськості Донбасу".

Один із розділів посібника називається "Донбас и русский мир".

На думку блогера, в донецьких школах формують "донбаський народ", як уже "робили щось подібне з так званими палестинцями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародні експерти повідомили кількість загиблих російських військових на Донбасі

"Тривала ізоляція (в тому числі з української сторони) і взаємні безперервні обстріли, плюс українська патріотична пропаганда, що оголошує всіх жителів окупованих територій неблагонадійними. Цей рецепт вже використовувався. Через кілька років блюдо буде готово. Наївшись ... Ненависть розпалюється свідомо, щоб допомагати росіянам на голому місці створювати фейковий "народ", з якого в необмеженій кількості можна буде черпати агресивних неосвічених бойовиків ", - за словами блогера, це рецепт створення "донбаського народу".

Раніше повідомлялося, що по-звірячому убита родина в Великих Новосілках Донецької області - найближчі родичі кума екс-президента Віктора Януковича Валерія Шири. Про подробиці вбивства, яке сталося 6 грудня на підконтрольній Україні території, розповіли жителі села.

Зараз ви читаєте новину «"Готові до появи малолітніх смертників?" - у школах ДНР вчать дітей "не жити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі