неділя, 24 травня 2020 21:15

Гіркін може уникнути суду в Гаазі, у Путіна все погано, а українці визначилися з найкращим президентом: 5 блогів тижня

Гіркін може уникнути суду в Гаазі, у Путіна все погано, а українці визначилися з найкращим президентом: 5 блогів тижня
Найкращим президентом періоду незалежності українці назвали Леоніда Кучму. Фото: Reuters

П'ять блогів, які стали найпопулярнішими цього тижня на Gazeta.ua.

1. Рейтинг довіри до президента Росії Володимира Путіна впав до 27%, за даними прокремлівської агенції ВЦІОМ. Москві потрібна зовнішня експансія, яка б змінила політичний порядок денний. Цей час дуже складний для нас, потрібна готовність номер один, переконаний ексміністр закордонних справ Павло Клімкін.

2. У інтерв'ю Дмитра Гордона з Ігорем Гіркіним для Міжнародного кримінального суду немає жодної цінної інформації. Більше того, у розмові він багато разів акцентував на ті ознаки, які виводять його з-під юрисдикції МКС у Гаазі, пояснює юристка Анна Маляр.

3. Інтерв'ю Дмитра Гордона з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним свідчать про пропаганду на випередження. Нас до чогось готують. Маніпулятори роблять все, щоб думка державників більше не сприймалася масами, як проукраїнська, фахова, вірна, наголошує публіцистка Лариса Волошина.

4. Найкращим президентом періоду незалежності українці назвали Леоніда Кучму. Такі результати соцопитування "Рейтингу". Найгіршими - Ющенка і Януковича, які при Кучмі очолювали уряд і яким він фактично виписав путівку в політику. Це прекрасна історія про те, що наш народ не здатний вибудовувати причинно-наслідкові зв'язки, вважає журналіст Денис Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент бреше про ремонт доріг, чиновники – про доступні кредити

5. Міністр економіки каже, що зараз банківська система слабкіша, ніж у 2014 році. Що промисловість не росте як на дріжджах, бо в системі Prozorro немає переваг для українського виробника. А економіці бракує дешевих кредитів. Цим він підіграє одному з олігархів, який дуже не любить прозорість, міркує інвестиційний банкір Сергій Фурса.

Зараз ви читаєте новину «Гіркін може уникнути суду в Гаазі, у Путіна все погано, а українці визначилися з найкращим президентом: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі