вівторок, 24 квітня 2018 14:40

"Гідно повівся під час анексії Криму" - на Донбасі загинув підполковник Щепцов

"Гідно повівся під час анексії Криму" - на Донбасі загинув підполковник Щепцов
На Донбасі загинув підпокловник Дмитро Щепцов. Фото: Facebook

На Донбасі під час виконання бойового завдання загинув підполковник української армії Дмитро Щепцов.

Він був старшим офіцером Військово-морських сил, повідомили в прес-службі Військово-морських сил ВС України.

У ВМС України розповіли про гідну поведінку підполковника Щепцова під час анексії Криму.

"Справжній патріот України Дмитро Володимирович на своєму прикладі ще на початку 2014 року під час подій в Криму показав, що таке вірність і відданість своїй Батьківщині. Він не боявся життєвих перешкод, завжди впевнено їм протистояв і наполегливо йшов вперед. Сильний духом і мужній професіонал своєї справи - таким флотський офіцер назавжди залишиться в пам'яті військових моряків ", - додали в ВМСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Залишились дві доньки" - у Лисичанську попрощалися із загиблим воїном

Крім того, в мережі є відео, на якому Щепцов виголошує промову перед моряками на зборах штабу ВМСУ навесні 2014 року. На зборах виступав майбутній зрадник контр-адмірал Денис Березовський, який намагався переманити офіцерів на бік Росії. Однак ті відмовилися.

"Товариші офіцери, у нас є честь і присяга. І я думаю, що ми не повинні нічого зраджувати. Нам потім дивитися своїм дітям в очі", - говорив Щепцов.

У селі Медвежі Дрогобицького району Львівської області попрощалися із загиблим у Польщі бійцем АТО Денисом Лучищаком. Він був призваний на строкову військову службу восени 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «"Гідно повівся під час анексії Криму" - на Донбасі загинув підполковник Щепцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі