субота, 12 квітня 2014 13:13

"Это наши донбасские ребята" - мер Слов'янська про нападників

"Это наши донбасские ребята" - мер Слов'янська про нападників
Неля Штепа

Через кілька годин після захоплення Слов'янського міськвідділу міліції мер міста Неля Штепа провела переговори із загарбниками і звернулася до городян, повідомляє місцеве видання slavgorod.

"Сьогодні я провела переговори. Люди, які стоять зі зброєю мені пояснили, що вони від народного ополчення Донбасу, раніше вони захоплювали будівлю облвиконкому. Вони проти київської влади і ведуть з ними переговори", - заявила Неля Штепа.

Вона запевнила, що "це не приїжджі із Західної України, це наші донбаські хлопці. Нехай розмовляють, нехай домагаються".

Городян вона попросила не провокувати озброєних людей у камуфляжах, щоб уникнути бійок.

У свою чергу мешканка Слов'янська Олеся Применко написала у своєму Facebook: "Люди у камуфляжній формі, у масках і з автоматами захопили міськвідділ міліції. Міліція опору не чинила, постріляли в повітря, і люди благополучно зайшли. Вони зірвали герб України та прапор. Вимагають референдум і доступ до картотек. У місті заблокований мобільний зв'язок".

Зараз ви читаєте новину «"Это наши донбасские ребята" - мер Слов'янська про нападників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі