субота, 08 вересня 2018 12:20

Екс-радник Захарченка вивіз з Донбасу велику суму грошей

Екс-радник Захарченка вивіз з Донбасу велику суму грошей
Колишній радник Захарченка Олександр Казаков виїхав з Донбасу з великою кількістю грошей. Фото: 62.ua

Колишній радник ліквідованого ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка, Олександр Казаков вивіз з окупованого Донбасу велику кількість грошей.

Зазначається, що екс-радник грабував на постійній основі і цього разу він вивіз "значно меншу суму" ніж раніше. Про це з посиланням на джерело в "силових відомствах" бойовиків ДНР повідомляють сепаратистські ЗМІ.

"Підтвердилися дані про те, що колишній радник глави вивіз з собою значну суму грошей з республіки", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удова Захарченка "здала" Кремль

"Махінації, розкрадання, валізи, гроші, "все, як ми любимо" в загальному. Можливо напишу докладніше, а може, це зробить хтось інший. Але я поки відмовляюся розуміти таку нахабність і ницість. Олександр, ви взагалі розумієте, на чем ви "заробляли" ?! На кому, розумієте?!", - пише сепаратиське видання.

Соратники вбитого лідера бойовиків Олександра Захарченка втекли з ДНР до Росії. Це так званий міністр доходів і зборів Олександр "Ташкент" Тимофєєв і радник Захарченка Олександр Казаков.

Зараз ви читаєте новину «Екс-радник Захарченка вивіз з Донбасу велику суму грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі