пʼятниця, 15 березня 2019 16:44

Двоє людей померли на лінії розмежування

Автор: freeradio.com.ua
  Двоє людей померло на пунктах пропуску між Україною та окупованими територіями
Двоє людей померло на пунктах пропуску між Україною та окупованими територіями

Двоє громадян померло під час перетину лінії розмежування між Україною та окупованими територіями.

"15 березня, о 10:35 на КПВВ "Новотроїцьке" водій таксі повідомив, що під час руху автомобіля від блокпосту "Березове-2" 64-річний громадянин К. відчув слабкість та втратив свідомість", - повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил.

Відомо, що чоловікові викликали "швидку", яка приїхала о 10:45 і констатувала смерть. Об 11:20 родичі померлого забрали тіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як живе село поблизу лінії вогню на Донбасі

Інший випадок стався на КПВВ "Майорське". Об 11:40 ще один громадянин України знепритомнів.

О 12:00 до нього приїхала "швидка". Лікарі протягом 15 хв. намагалися врятувати чоловіка. Усі реанімаційні заходи виявилися марними. О 12:15 медики констатували смерть.

Українська сторона заявила, що вказані випадки сталися внаслідок того, що підконтрольні Росії бойовики постійно створюють довгі черги для мирних жителів під час перетину лінії розмежування.

29 серпня 2018 року російські прикордонники почали монтувати стовпи для встановлення огорожі на кордоні України та Росії в Луганській області. У цьому місці лінія розмежування двох держав проходить посеред вулиці Дружби народів.

Зараз ви читаєте новину «Двоє людей померли на лінії розмежування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі