понеділок, 15 жовтня 2018 14:55

Добровольці покинуть передову на Донбасі: Ярош пояснив причину

Добровольці покинуть передову на Донбасі: Ярош пояснив причину
Дмитро Ярош заявив, що добровольці покинуть передову на Донбасі. Фото: Leopolis

Добровольці відійдуть з передової на Донбасі, щоб розміститися на місцях та в підрозділах територіальних загонів оборони.

Про це заявив глава Української добровольчої армії Дмитро Ярош під час виступу перед ДніпроОГА, передають дніпропетровські ЗМІ.

"Оголошую про те, що 5 і 8 окремі батальйони Український добровольчої армії виходять з передової, але ми не виходимо з війни ... Сьогодні головне завдання для УДА - це побудова територіальних загонів оборони, які повинні мати чіткий функціонал", - розповів Ярош.

За словами лідера УДА, зараз колишні добровольці використовуються неефективно. Інколи навіть стають інструментом в руках політиків або криміналітету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новітню російську зброю виявили на Донбасі

"Ми маємо безліч "атошних" організацій, що призводить до розпорошення потенціалу, який реально може бути важливим для України в даний час. Завдання УДА зібрати всіх, хто воював в єдиний ударний кулак", - підкреслив він.

Крім того, Ярош заявив, що не вірить в дипломатичні варіанти вирішення конфлікту на Донбасі і очікує силового наступу ЗСУ з подальшою реінтеграцією окремих територій України.

Військові показали захоплююче відео, на якому вертоліт Збройних сил України збив російський безпілотник "Орлан-10". Дрон маневрував, виконуючи вочевидь розвідувальний політ за маршрутом Лисичанськ – Сєверодонецьк.

Зараз ви читаєте новину «Добровольці покинуть передову на Донбасі: Ярош пояснив причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі