вівторок, 09 липня 2019 09:44

"Доброго ранку": бойовики цинічно обстрілюють українські позиції

  Незаконні збройні формування б`ють по Мар'їнці. Фото: censor.net.ua
Незаконні збройні формування б`ють по Мар'їнці. Фото: censor.net.ua

Бойовики ДНР зухвало обстрілюють місто Мар'їнку із території так званої ДНР. Кадри злочину вони зафіксували на відео.

"Б'ють прямо з житлових вулиць Олександрівки, сподіваючись, що Збройні сили України, піддавшись на провокації, відкриють вогонь у відповідь, що дасть їм змогу далі поширювати свої брудні фейки. Ми фіксуємо факти спеціального підриву бойовиками будівель цивільного населення тимчасово окупованих територій, які видаються за обстріли ЗС України, для дискредитації наших підрозділів", - повідомляє прес-служба 24-та окремої механізованої бригади.

На відео можна почути, як російські найманці за кадром бажають доброго ранку і захоплено реагують на обстріл української сторони.

Матеріали за даним злочином будуть надані до Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для двох окупантів війна закінчилася

Показали колону танків, яку перевозять залізницею неподалік від українського кордону на Донбасі. Відео зняли в Ростовській області. Кадри з пабліку "Ростов головний" опублікували на сторінці IgorGirkin у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «"Доброго ранку": бойовики цинічно обстрілюють українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі