субота, 17 червня 2017 08:56

Доба в АТО: один загиблий і троє поранених

Доба в АТО: один загиблий і троє поранених
У штабі зазначають, що противник активізувався із настанням сутінок. Фото: EPA

Минулої доби російсько-терористичні бандформування у зоні АТО 67 разів порушували умови припинення вогню.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Внаслідок обстрілів один український військовий загинув, троє були поранені.

У штабі зазначають, що противник активізувався із настанням сутінків, майже третина обстрілів велася бойовиками із артилерійського озброєння, забороненого Мінськими угодами.

На приморському напрямку ворог обстрілював оборонні укріплення ЗС України поблизу Богданівки, Красногорівки та Широкиного, Водяного, Павлополя, Чермалика, Талаківки та Новотроїцького - загалом 21 обстріл. На донецькому напрямку сталося 17 обстрілів з боку проросійських НЗФ. Бойовики вели потужний вогонь по позиціях сил АТО у передмісті Авдіївки та обстрілювали з мінометів українські оборонні укріплення в районі Верхньоторецького, Новгородського, Луганського та західніше Троїцького. На луганському напрямку зафіксовано найбільше фактів застосування противником зброї - 29 обстрілів. Зокрема вночі ситуація дещо загострилась в районі Бахмутської траси, там обстрілювали опорні пункти українців поблизу Новотошківського та Кримського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За три тижні виграли б війну у Росії - Тарута

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: один загиблий і троє поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі