субота, 11 вересня 2021 09:00

Доба на Донбасі: є загиблий та поранені

Доба на Донбасі: є загиблий та поранені
Станом на 7 годину ранку, 11 вересня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню російсько-окупаційними військами. Фото: president.gov.ua

Протягом 10 вересня на Донбасі бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню. Обстріляли позиції українських військових. Один захисник помер, троє - поранено.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських бійців на Донбасі обстрілюють снайпери

"В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав вогнепальне поранення несумісне з життям, ще троє - осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги воїнів транспортували до лікувального закладу. Стан їхнього здоров'я середньої тяжкості", - зазначили в ООС.

У районі населеного пункту Попасна окупанти тричі вели вогонь по позиціях наших захисників з автоматичних станкових гранатометів та мінометів 120 калібру. Обстріляли наші позиції біля Золотого-4 з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу Широкиного та Водяного російсько-окупаційні війська застосували гранатомети різних систем. Крім того, на Луганщині та Донеччині зафіксовано проліт двох ворожих безпілотників типу "Орлан-102 з перетином лінії розмежування.

На ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

Станом на 7 годину ранку, 11 вересня, зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Цьогоріч у серпні на Донбасі загинули дев'ять українських бійців - найбільше за останні два роки, коли оголосили всеосяжне перемир'я у зоні Операції об'єднаних сил. Поранення отримали 28 бійців.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі: є загиблий та поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі