вівторок, 27 серпня 2019 20:22

Доба на Донбасі: військовий отримав поранення

Доба на Донбасі: військовий отримав поранення
Терористи 5 разів обстріляли військових. Фото: Reuters

Упродовж доби терористи 5 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий отримав поранення.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні прес-центру операції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил. Неподалік Талаківки з напрямку Пікузів – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; в районі Водяного з напрямку Азова – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Павлополя з напрямку Українського – з автоматичних гранатометів. Поблизу Мар'їнки з напрямку Трудівського – з підствольних гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи в День Незалежності 5 разів обстрілювали позиції ЗСУ

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики один раз обстріляли позиції українських військових поблизу Світлодарська з напрямку Лозового – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

Під час транспортування від отриманих поранень помер один з військових, які сьогодні потрапили під вогонь ворога.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі: військовий отримав поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі