субота, 30 травня 2020 09:14

Доба на Донбасі минула без втрат

Доба на Донбасі минула без втрат
29 травня не загинув жоден військовослужбовець ЗСУ Фото: freeradio.com.ua

За минулу добу серед військовослужбовців Збройних Сил України постраждалих немає.

29 травня російські окупанти 13 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Також окупанти обстріляли наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляв наші позиції неподалік Богданівки та Невельського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попрощалися із загиблим військовим Віталієм Лімборським

В районі "Північ" неподалік Луганського противник неодноразово вів вогонь по наших військовослужбовцях зі 120 мм мінометів. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Окрім того, у вечірній час з окупованого Первомайська збройні формування РФ цілеспрямовано обстріляли ділянку розведення № 2 Золоте зі станкових протитанкових гранатометів.

На ділянках розведення №1 та №3 режим "Тиша" дотримувався.

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік населеного пункту Авдіївка вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі минула без втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі