четвер, 25 жовтня 2018 17:09

До київського шпиталю прибув борт із пораненими бійцями

До київського шпиталю прибув борт із пораненими бійцями
Фото: Наталя Юсупова

25 жовтня до Головного військового клінічного госпіталю в Києві прибув новий борт із важкопораненими бійцями з Донбасу. Їм потрібна допомога.

Про це в Facebook написала волонтерка Наталя Юсупова.

"Війна не закінчується, і наші воїни 5-й рік віддають свої життя та здоров'я за нас і нашу країну. Після кожного поста про госпіталь я отримую погрози та образи від сепарів. Ну що сказати, це війна за незалежність українців, наші бійці захищають свою територію.

Карта для допомоги 4176 4900 0009 0459 Ветвицька (Юсупова)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важко пораненого бійця евакуювали до Дніпра гелікоптером

Я прошу киян і людей із інших міст допомагати нам, хто чим може. Потреби завжди однакові. Соки, вода, кава, чай, ковбаса, сир, солодке. Найбільше грошей йде на одяг. Хто може, приносьте куртки, шапки, теплі костюми. Ми так само допомагаємо Ірпінському шпиталю, там теж багато бійців", - розповіла вона.

Головний лікар Дніпровської лікарні ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко розповів неймовірну історію бійця АТО Дмитра Краслянського. Він отримав дуже важкі поранення 2014-го. Був 30 днів без свідомості. Переніс десятки операцій. Йому перелили 16 літрів крові. 40 дніпровських донорів стали йому братами і сестрами по крові.

Зараз ви читаєте новину «До київського шпиталю прибув борт із пораненими бійцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі