понеділок, 16 квітня 2018 14:54

"ДНР може приєднати Україну до себе" - бойовик Прилєпін

"ДНР може приєднати Україну до себе" - бойовик Прилєпін
Донбас може приєднати до себе Україну - Прилєпін. Фото: InfoResist

Російський бойовик та ідеолог ДНР Захар Прилєпін повідомив, що "республіки" можуть в майбутньому приєднати до себе Україну.

Про це він написав на своїй сторінці у російській соцмережі, передає "Донпрес".

"14 квітня 2014 року Турчинов підписав наказ про початок "антитерористичної операції ". Пішов п'ятий рік війни. За моїми даними втрати з того чи іншого боку, мирних і військових, включаючи заїжджих, яких, знову ж таки, з того боку була величезна кількість, давно перевищили 50 тисяч чоловік. ДНР і ЛНР ніколи не повернутися до складу України, це факт. Донбас може приєднати Україну до себе, але над цим ще працювати і працювати. Ніяких найближчих перспектив щодо зміни ситуації я не бачу. Але моя справа мала. Що до перспектив - вони можуть в будь-яку хвилину з'явитися", - написав терорист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "М'ясо, яке сидить в окопах, і тілесні покарання" - волонтер розповів про переваги армії бойовиків

Російсько-терористичні війська на Донбасі повідомили про ліквідацію 17 бойовиків та поранення ще 35 "бійців". Військовий журналіст Мирослав Гай повідомив про паніку в рядах терористів на Донбасі через "прорив" ЗСУ під Докучаєвськом.

Зараз ви читаєте новину «"ДНР може приєднати Україну до себе" - бойовик Прилєпін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі