середа, 14 серпня 2019 18:30

Для ЗСУ відремонтували 10 танків Т-64БВ

Для ЗСУ відремонтували 10 танків Т-64БВ
Із початку 2014-го у Харкові відремонтовано понад 230 танків типу Т-64 різних модифікацій та Т-80 / фото: armyinform.com.ua

Харківський бронетанковий завод успішно завершив регламентований ремонт та модернізацію 10 танків типу Т-64БВ.

Їх передали Збройним Силам УкраїниЮ, повідомляє Укроборонпром.

Ще навесні поточного року ці бойові машини прибули з району проведення бойових дій на Донбасі у досить задовільному стані.

Протягом декількох місяців фахівці відновили роботу майже усіх систем та агрегатів, замінили несправні прилади, перевірили роботу озброєння, а також встановили сучасні засоби зв'язку, апаратуру супутникової навігації і навіть камери заднього виду.

З початку 2014-го харківськими танкоремонтниками вже відремонтовано понад 230 одиниць танків типу Т-64 різних модифікацій та Т-80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Т-64 модернізують серійно: танковий завод у Львові хизується здобутками

Нині у цехах ремонтують іншу велику групу бронетехніки типу Т-80. Планується, що вже у жовтні, після успішного відновлення і проведення полігонних випробувань, ці танки також направлять до бойових частин Збройних Сил України.

Міністерство оборони України замість українських "Дозор-Б" закуповує польські бронемашини Oncilla.

Тактична бойова колісна машина "Дозор-Б" - це українська розробка. Автори - Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені Морозова. Виготовляли броньовик на Львівському бронетанковому заводі. 2016-го до ЗСУ передали першу і поки що єдину партію ТКБМ "Дозор-Б" у складі 10 бронемашин.

Зараз ви читаєте новину «Для ЗСУ відремонтували 10 танків Т-64БВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі