пʼятниця, 31 липня 2020 11:47

Для перетину КПВВ на лінії розмежування потрібен страховий поліс

Для перетину КПВВ на лінії розмежування потрібен страховий поліс
У штабі ООС розповіли, кому потрібен страховий поліс для перетину КПВВ на лінії розмежування. Фото: pixabay.com

Іноземцям та особам без громадянства для перетину контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії розмежування потрібен страховий поліс.

Як повідомляє пресслужба ООС, такий порядок регламентований постановою Кабінету міністрів від 22 липня 2020 року №641.

"З 1 серпня, на період дії карантину, в Донецькій та Луганській областях забороняється перетин лінії розмежування на контрольних пунктах в'їзду-виїзду іноземцями та особами без громадянства без наявного полісу (свідоцтва, сертифікату) страхування, що виданий страховою компанією, яка зареєстрована в Україні, або іноземною страховою компанією, яка має представництво на території України чи договірні відносини із страховою компанією - партнером на території України (асистанс), та покриває витрати, пов'язані з лікуванням Covid-19, і діє на строк перебування в Україні", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі з'являться нові пункти пропуску

На лінії розмежування з непідконтрольними районами Донецької та Луганської областей планується відкрити нові КПВВ. Вони мають з'явитися вже через 4 місяці в містах Золоте та Щастя в Луганській області.

Зараз ви читаєте новину «Для перетину КПВВ на лінії розмежування потрібен страховий поліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі