середа, 10 червня 2020 14:57

Danone відреагувала на скандал з актором Пореченковим. Рекламу знімають

Французька компанія Danone, що викликала обурення українців рекламним роликом із російським актором Михайлом Пореченковим, відреагувала на скандал.

Про це повідомив посол України у Франції Олег Шамшур у Twitter.

"Маю для вас добрі новини. Щойно мені зателефонував Генеральний секретар Danone-Франція Матіас Вішера. Компанія припиняє рекламну кампанію за участі Пореченкова. Швидка й адекватна реакція. А от тепер, коли апетит вже не псують, смачного", — написав він.

Автор: Twitter @Shamshur Oleh
  Повідомлення посла України у Франції у Facebook
Повідомлення посла України у Франції у Facebook

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посли ЄС визначилися із санкціями проти РФ

Раніше український підрозділ компанії Danone заявив, що є частиною міжнародної групи, яка працює у 140 країнах світу, і не може впливати на рішення російського підрозділу.

Російський актор Михайло Пореченков, який 2014-го стріляв по українцях на Донбасі, взяв участь у зйомках реклами французької компанії Danone. Відповідний відеоролик оприлюднено на каналі бренду в YouTube 9 червня. Українські користувачі дуже обурилися такою ініціативою й заявили, що товарам компанії варто оголосити бойкот.

Зараз ви читаєте новину «Danone відреагувала на скандал з актором Пореченковим. Рекламу знімають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі