вівторок, 16 жовтня 2018 13:13

Бригада морської піхоти набирає новобранців

Бригада морської піхоти набирає новобранців
Майбутні морські піхотинці повинні подолати смугу перешкод завдовжки 8 км / фото: 36 ОБрМП

35 бригада морської піхоти, що формується в Одеській області, розпочала активний набір новобранців на військову службу за контрактом.

Бригада розгортається на базі 137 окремого батальйону морської піхоти, повідомляють у Міністерстві оборони України.

Вона стане другою бригадою морської піхоти у Військово-Морських силах ЗС України.

До кінця 2018-го у селищі Дачне, що біля Одеси, для нової частини буде збудована сучасна військова база за стандартами НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сила трьох стихій" - морська піхота показала свої тренування

Відбір кандидатів для 35 бригади морської піхоти визначено, як один із пріоритетних напрямів під час набору на військову службу за контрактом для військових комісаріатів і вербувальних центрів Військово-Морських сил.

Під Маріуполем українські армійці проходять випробування на право одягнути берет морського піхотинця. Іспит відбувається в умовах, наближених до бойових.

Майбутня морська еліта України повзе у багнюці, носить колоди у воді, перескакує через перешкоди, а також має зрушити з місця 18-тонну вантажівку. Серед учасників змагань військові різних спеціальностей – розвідники, танкісти, санінструктори, гранатометники та кухарі.

Зараз ви читаєте новину «Бригада морської піхоти набирає новобранців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі