вівторок, 07 липня 2020 19:20

Бої на Донбасі: 4 захисника отримали поранення

Бої на Донбасі: 4 захисника отримали поранення
Бійці відбили обстріл противників. Фото: facebook.com/pressjfo.news

7 липня в зоні ООС 4 бійця збройних сил України отримали поранення.

Окупанти 7 разів порушили режим припинення вогню. Вели обстріли з озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії бойового зіткнення, повідомили в штабі ООС.

"Під час ворожих обстрілів наші захисники проявили мужність та витримку. Підрозділи Об'єднаних сил рішуче відповіли на усі вогневі провокації противника, змусивши агресора повернутись до дотримання режиму "тиші". Втрати противника уточнюються", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти за добу зазнали суттєвих втрат

Поранених військових оперативно доставили до лікувального закладу. Їм надали невідкладну допомогу лікарів. Військові перебувають у задовільному стані.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Українські військові знищили спостережний пункт російських терористів, з якого коригувався вогонь ворожої артилерії по наших позиціях. Як повідомляє фонд "Повернись живим", виявити цей спостережник було складно, адже бойовики його добре замаскували та досить довго дошкуляли українським оборонцям на Світлодарському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Бої на Донбасі: 4 захисника отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі