четвер, 03 січня 2019 16:31

Бойовики змушують полоненого верзти нісенітницю на камеру

Бойовики змушують полоненого верзти нісенітницю на камеру
Так званий полонений несе нісенітницю про армію, корів та американців - скріншот з терористичних ЗМІ

Російські бойовики угрупування ДНР оприлюднили відео допиту невідомого чоловіка у військовій формі.

Він називає себе "бійцем" ЗСУ та розповідає про знущання з боку бойових побратимів, передають терористичні ЗМІ.

Під час допиту чоловік представився Андрієм Качинським 1983 року народження. З його слів він потрапив в армію через розпиття алкогольних напоїв.

"Це було у квітні, поліція затримала. Щоб мене не посадили до в'язниці я пішов у армію. Нас було 8 чоловік, з військкомату я поїхав до міста Рівне. На полігон ми їхали за власний кошт", - розповідає чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія розпочала навчання на окупованому Донбасі

Він розповідає про те, як йому добре в полоні у російських бойовиків.

"У полоні мені дали одяг, бо мій був мокрий. Зараз сиджу у полоні, тут годують та не б'ють. В українській армії мені вибили нирки, забрали гроші та телефон. Це зробили хлопці з 28 штурмової бригади", - каже він.

Селище Чорнухине на Луганщині українська армія залишила в лютому 2015 го.

В ніч з 28 на 29 грудня 2018 року у 128-й гісрько-штурмовій закарпатській бригаді виявили відсутність одного з військовослужбовців. Розшукові заходи, станом на 2.01.19 року, результату не дали. За даним фактом 29 грудня військова прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Але у бригаді підтвердили номер автомату АКС-74У показаного в мережі бойовиками який точно закріплений за зниклим.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики змушують полоненого верзти нісенітницю на камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі