середа, 29 листопада 2017 13:48

Бойовики збільшили кількість обстрілів на луганському напрямку

Бойовики збільшили кількість обстрілів на луганському напрямку
Один військовий загинув біля Авдіївки. Фото twitter.com

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції один український військовослужбовець загинув, двоє отримали бойові травми.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Внаслідок ворожого обстрілу поблизу Авдіївки один військовослужбовець зазнав поранень несумісних з життям. Ще двоє військових отримали бойові травмування внаслідок пострілу з протитанково-ракетного комплексу в районі Оріхового. Постраждалих доставлено до лікувальних закладів, стан їх здоров'я задовільний", - сказав Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО.

За його словами, за минулу добу кількість обстрілів збільшилась. Найгарячіше було на луганському напрямку - російські найманці відкривали вогонь 18 разів, у тому числі із забороненої Мінськими домовленостями зброї. На донецькому - 9 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики розстрілюють дезертирів спеціальними загонами.

За даними ООН, у результаті російської агресії, починаючи з 2014 року, загинули понад 10 220 українців. Зокрема, загинули 2335 українських військовослужбовців, включаючи трьох жінок. Серед загиблих 137 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики збільшили кількість обстрілів на луганському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі