вівторок, 02 червня 2020 23:35

Бойовики застосували артилерію на Донбасі

Бойовики застосували артилерію на Донбасі
Бойовики сім разів обстріляли українські позиції. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували заборонені міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю. Про це повідомля прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"По українських військовослужбовцях, які виконують завдання біля Павлополя в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", російські найманці відкривали вогонь із 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Неподалік населених пунктів Богданівка та Старогнатівка ворог випустив 20 мін 82-го калібру, а по захисниках Мар'їнки застосував снайперську зброю. Оборонців Водяного загарбники обстріляли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Майорська окупанти вели вогонь по позиціях Об'єднаних сил з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а опорні пункти Новозваніки обстріляли зі стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали умови для наступного розведення сил на Донбасі

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

На Донеччині 17 тис. 416 дітям надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Всього на території Донеччини, підконтрольній українській владі, живуть 300 тис. 162 дитини.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики застосували артилерію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі