середа, 11 вересня 2019 00:05

Бойовики за добу порушили режим перемир'я сім разів

Бойовики за добу порушили режим перемир'я сім разів
Бойовики продовжують порушувати режим перемир'я. Фото: Апостроф

Протягом поточної доби бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться у зведенні, опублікованій на сторінці прес-центру ООС в Фейсбук.

У повідомленні прес-центру відсутня інформація про наявність чи відсутність втрат в рядах ВСУ внаслідок обстрілу з боку бойовиків.

Бойовики з початку доби здійснили 4 обстрілу позицій Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік н.п.Богдановка з напряму Петровського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Новотроїцького з напряму Докучаєвська - зі стрілецької зброї; неподалік Авдіївки з напряму Мінерального - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку Ужівка - зі стрілецької зброї.

Ще три обстріли українських позицій бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Катеринівки з напряму Молодіжного - з автоматичного гранатомета; поблизу Кримського з напряму Жолобки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Новозванівки з напрямку Калинової - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріляли будинок і авто голови ОТГ

9 вересня на Донбасі проросійські бойовики 13 раз обстріляли позиції ВСУ. Один український військовослужбовець отримав бойове поранення.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики за добу порушили режим перемир'я сім разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі