вівторок, 26 листопада 2019 11:06

Бойовики влаштовують провокації біля зони розведення у Богданівці

Бойовики влаштовують провокації біля зони розведення у Богданівці
Українців у зоні розведення військ обстрілюють, провоуючи на відповідь. Фото: Анна Чапала

Позиції українських військових обстрілюють з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Таким чином окупанти провокують українських захисників на вогонь у відповідь.

Про це повідомили в прес-службі Штабу ООС.

Зранку 26 листопада збройні формування Російської Федерації здійснили 2 обстріли з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів наших позицій поблизу населеного пункту Старогнатівка.

Вогонь вівся з напрямку Петрівського. Зазначений населений пункт знаходиться у безпосередній близькості до ділянки розведення №3 в селі Богданівка.

"Таким чином, російські окупанти, намагаючись викликати вогонь у відповідь напередодні зустрічі тристоронньої контактної групи в Мінську, хочуть звинуватити нашу державу у порушеннях Мінських домовленостей. Це черговий раз підкреслює підступність дій російсько-окупаційних військ та намагання дискредитувати Україну перед світовою спільнотою", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розведення ще нема, а Петрівське кишить бойовиками

Об'єднані сили вогонь у відповідь не відкривали.

25 листопада збройні формування Росії 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики влаштовують провокації біля зони розведення у Богданівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі