четвер, 27 червня 2019 20:08

Бойовики використали важку артилерію на Донбасі

Бойовики використали важку артилерію на Донбасі
Бойовики 18 разів обстріляли українських військових. Фото: Dobrepole

На Донбасі від початку доби бойовики 18 разів обстріляли українські позиції.

Найманці РФ використали заборонені Мінськими домовленостями 120-мм і 82-мм міномети та 152-мм і 122-мм артилерійські системи, гранатомети різних систем, озброєння БМП та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позицій Об'єднаних сил неподалік Опитного з напрямку Спартака з озброєння БМП, поблизу Старогнатівки з напрямку Староласпи - з артилерійських систем калібру 152 мм, біля Мар'їнки з напрямку Олександрівки та Трудівського зі 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, під Лебединським із напрямку Саханки - зі стрілецької зброї, поряд із Новотроїцьким із напрямку Докучаєвська - з гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи обстріляли позиції Об'єднаних сил біля хутора Вільний з напрямку Золотого-5 із мінометів калібру 82 мм, поблизу Золотого-4 з напрямку Золотого-5 - з гранатометів різних систем, неподалік Новгородського з напрямку Горлівки, Залізної Балки та шахти ім. Гагаріна - зі 120-мм мінометів, станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї, під Новолуганським із напрямку Доломітного - зі 122-мм артилерійських систем, 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, озброєння БМП і стрілецької зброї, поряд із Луганським із напрямку Калинівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля Оріхового з напрямку Голубівського - з озброєння БМП, станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї, неподалік Світлодарська з напрямку Калинінського - зі 122-мм артилерійських систем, станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики передадуть Києву полонених: назвали прізвища

В результаті обстрілів один український військовий отримав поранення.

Спецпредставник США з питань України Курт Волкер назвав "хорошим кроком" відвід сил українських військових під наглядом ОБСЄ на лінії розмежування у Станиці Луганській.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики використали важку артилерію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі