вівторок, 13 листопада 2018 14:41

Бойовики розправляються з людьми, які не прийшли на "вибори"

Бойовики розправляються з людьми, які не прийшли на "вибори"
У Горлівці бойовики розправляються з людьми за неявку на "вибори". Фото: Капитал

В окупованій російськими бойовиками Горлівці звільняють бюджетників, які відмовилися брати участь у псевдовиборах нового "ватажка".

До проведення псевдовиборів терористи шантажували місцевих жителів. Залякували звільненнями, а пенсіонерів погрожували залишити без соцвиплат. Про це повідомляють місцеві жителі у соцмережах, передають "Ведомости Донбасса".

Проросійські найманці почали втілювати свої погрози в реальність і звільняють тих, хто проігнорував псевдовибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За Чака Норріса: як люди псували "бюлетені" у ЛДНР

"Горлівка. Вже є перші випадки звільнення бюджетників, які відмовилися йти на "вибори". Погрози "дірявих" звільняти нелояльних виявилися непустими погрозами", – пишуть у соцмережах.

Користувачі соціальних мереж відреагували на "вибори", організовані 11 листопада Росією на окупованих територіях Донбасу. Бойовики влаштовували розпродажу дешевих продуктів та інших товарів, аби збільшити явку. Найбільш показові коментарі з мережі, в яких вони вважають, що багато жителів "продали майбутнє" і своє, і своїх дітей.



Зараз ви читаєте новину «Бойовики розправляються з людьми, які не прийшли на "вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі