субота, 29 червня 2019 20:48

Бойовики поранили українського військового на Донбасі

Бойовики поранили українського військового на Донбасі
Бойовики 11 разів обстріляли українські позиції. Фото: Argumenti

На Донбасі від початку доби бойовики одинадцять разів порушили режим припинення вогню. Один український військовослужбовець отримав поранення.

"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Бойовики двічі обстріляли українські позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський безпілотник засвітився на Донбасі

"Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - зазначається у повідомленні.

Журналісти знайшли у призначеного напередодні голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Кириленка молодшого брата-сепаратиста, який воює в рядах бойовиків терористичної "ДНР". У Павла і Євгена Кириленків збігаються прізвище, по батькові, а також реєстрація в одній і тій же квартирі в місті Макіївка Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поранили українського військового на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі