пʼятниця, 24 вересня 2021 07:53

Бойовики обстріляли ЗСУ з протитанкових гранатометів

Бойовики обстріляли ЗСУ з протитанкових гранатометів
Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зменшилася. Фото: facebook.com/pressjfo.news

23 вересня російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Втрат серед українських воїнів немає, звітує штаб ООС. На всі обстріли окупантів українські військові відкривали вогонь у відповідь з дозволеної Мінськими домовленостями зброї.

"На Донеччині у напрямку Південного під Горлівкою противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Біля Кримського Новоайдарського району Луганської області окупанти здійснили прицільний обстріл наших позицій з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Поблизу Новолуганського Бахмутського району Донеччини ворог тричі обстріляв позиції українських військовослужбовців з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Сьогодні зранку порушень режиму припинення вогню не фіксували. Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зменшилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Медісон-сквер постріли чути не так гучно, як в Авдіївській "промці" - найцікавіше з виступу Зеленського в ООН

Бойовики продовжують блокувати роботу пунктів пропуску на Донбасі. З семи КПВВ повноцінно працює тільки "Станиця Луганська". У більшості дорожніх коридорів рух заблокували бойовики. Зокрема, навпроти КПВВ "Новотроїцьке" окупанти пропускають тільки окремих громадян двічі на тиждень - у понеділок і п'ятницю.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли ЗСУ з протитанкових гранатометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі