вівторок, 26 січня 2021 07:45

Бойовики обстріляли ЗСУ із важкого озброєння і отримали по зубах

Бойовики обстріляли ЗСУ із важкого озброєння і отримали по зубах
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 25 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.

Неподалік Південного збройні формування Російської Федерації двічі відкривали вогонь зі зброї різних видів – мінометів 120-го калібру, протитанкового ракетного комплексу, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу Хутіру Вільний - з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів отримав поранення один український воїн, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаряча доба на Донбасі: що розповіли військові

Біля Тарамчука противник двічі відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Водяного, що на Приазов'ї, та Павлополя окупанти використали проти наших захисників стрілецьку зброю, а неподалік Водяного – ще й підствольний гранатомет.

"На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Пораненого військовослужбовця оперативно доставили до медичного закладу, де йому надається необхідна допомога", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 26 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Безпілотник ОБСЄ виявив 11 невідведених танків біля окупованої Новоселівки - 37 км на північний схід від Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли ЗСУ із важкого озброєння і отримали по зубах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі