четвер, 06 лютого 2020 13:48

Бойовики облаштовуються у житлових будинках

Бойовики облаштовуються у житлових будинках
Збройні формування Російської Федерації грубо порушують норми міжнародного гуманітарного права. Фото: Укрінформ

Поблизу Соснівського на Донеччині, що на тимчасово окупованій території, зафіксували нещодавно збудований підземний бліндаж біля житлового будинку.

У тому ж населеному пункті зафіксували, що принаймні 6 інших цивільних будинків також використовуються членами збройних формувань, повідомляє пресцентр ООС.

Біля декількох будинків були припарковані автомобілі та військові вантажівки. Ще БПЛА виявив там 1 бронетранспортер і 1 буксирувальний міномет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовик "Вампір" жебракує в Москві і розповідає про "подвиг"

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін наголошує, що своїми діями збройні формування Російської Федерації грубо порушують норми міжнародного гуманітарного права.

Влада Росії намагається позбавитись від найманців на своїй території. Максимум, на що бойовики можуть розраховувати, — на допомогу благодійних організацій. Для цього треба виїхати в Росію, бо на окупованих територіях Луганської та Донецької областей діяльність таких організацій із Росії фактично заборонена. На вулицях міст багато бойовиків-калік. Без рук і ніг. Жебракують із медалями фейкових "республік".

Зараз ви читаєте новину «Бойовики облаштовуються у житлових будинках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі