пʼятниця, 02 жовтня 2020 07:49

Бойовики гатили з гранатометів по позиціях ЗСУ. Наші не відповідали

Бойовики гатили з гранатометів по позиціях ЗСУ. Наші не відповідали
Підрозділи ЗСУ неухильно дотримуються умов режиму припинення вогню та готові адекватно відреагувати у разі загрози їхньому життю чи здоров'ю. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 1 жовтня, російсько-окупаційні війська двічі порушили режим припинення вогню в смугах відповідальності наших підрозділів.

Із автоматичного станкового гранатомета ворог відкрив вогонь поблизу Станиці Луганської, а з підствольного гранатомета – неподалік Оріхового, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче "спільних інспекцій" на Донбасі

"Унаслідок ворожих пострілів бойових втрат і поранень серед українських захисників не було", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 2 жовтня, збройні формування Російської Федерації двічі обстріляли околиці Авдіївки із гранатометів різних систем. Про поранених і загиблих не повідомляється.

Другий місяць на Донбасі триває перемир'я, яке встановили 26 липня. Водночас нам відомо про загибель на фронті одного бійця та смерті морського піхотинця, який чотири місяці лікувався від поранення. Весь вересень проросійські окупанти, час від часу, здійснюють поодинокі неприцільні постріли, які, за оцінкою штабу ООС, мають провокативну мету.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики гатили з гранатометів по позиціях ЗСУ. Наші не відповідали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі