неділя, 24 січня 2021 12:32

Бойовики 9 разів порушили режим тиші

Бойовики 9 разів порушили режим тиші
Повідомили останні новини з Донбасу. Фото: Facebook

Протягом минулої доби, 23 січня, бойовики 9 разів порушили режим тиші на Донбасі.

Так, поблизу населеного пункту Південне ворог вів вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета. Про це повідомляє штаб ООС.

Неподалік Гнутового окупанти відкривали вогонь використовуючи ручний протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та стрілецьку зброю.

Біля Водяного гатили з підствольного гранатомета та стрілецької зброї. А у передмісті Авдіївки - з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Біля Опитного збройні формування РФ застосовували ручний протитанковий гранатомет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму від російської Covid-вакцини ледь не помер 18-річний матрос

Про факти порушення режиму припинення вогню повідомили представників ОБСЄ. Бойових втрат серед українських військових немає.

Від початку поточної доби, 24 січня, у районі проведення операції Об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Окупаційна влада Донбасу залучила до переговорів ТКГ так званих громадських діячів. Цього тижня 4 особи взяли участь у зустрічі політичної підгрупи.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 9 разів порушили режим тиші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі