понеділок, 15 травня 2017 08:35

Бойовики 49 разів обстріляли українських бійців, є поранені

Бойовики 49 разів обстріляли українських бійців, є поранені
На Донбасі поранені шестеро українських воїнів – штаб Фото: 112

Ситуація у зоні проведення АТО впродовж минулої доби залишалась напруженою.

За минулу добу бойовики 49 разів відкривали вогонь по позиціям української армії, 6 військових ЗСУ зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку проросійські бандформування найбільш активно обстрілювали наших воїнів у районі Авдіївки. З настанням сутінок бандити били по наших захисниках зі 120-мм та 82-мм мінометів та більш легкого озброєння. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї незаконні збройні формування били також по захисниках Луганського. Ворожі обстріли з використанням великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї зафіксовані й біля Новгородського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Місто-мара" - в мережі опублікували фото окупованого Донецька

На луганському напрямку протягом минулої доби було зафіксовано 9 епізодів застосування бойовиками зброї. Ввечері російсько-терористичні війська з міномету калібру 82 мм обстріляли українських воїнів біля Троїцького. По нашому опорному пункту в районі Станиці Луганської били з великокаліберного кулемету. З такого ж озброєння та гранатометів вели вогонь неподалік Валуйського.

На Приморському напрямку бойовики скоїли 20 обстрілів. Після 18.00 14 травня бойовики обстрілювали Водяне з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, Широкіно, Гнутово і Новотроїцьке – зі стрілецької зброї, Павлопіль – з гранатометів і великокаліберних кулеметів, Талаковку – з озброєння БМП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко анонсувала важливу зустріч у Мінську

У Донецькій області на передових позиціях зони проведення антитерористичної операції на міні підірвалася група російських військових.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 49 разів обстріляли українських бійців, є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі