четвер, 15 червня 2017 12:22

Бійці АТО знищили "прапор Новоросії"

  "Два відважні гвардійці 93 омбр прямо на очах у пропутінських найманців заволоділи ганчіркою, яку останні вважають "прапором".
"Два відважні гвардійці 93 омбр прямо на очах у пропутінських найманців заволоділи ганчіркою, яку останні вважають "прапором".

Два гвардійці 93-ї окремої механізованої бригади на очах у найманців президента Росії Володимира Путіна зняли "прапор Новоросії".

Про це йдеться у відео, яке на своєму УouТube-каналі опублікував користувач Erich Hartmann.

"Два відважні гвардійці 93-ї окремої механізованої бригади на очах у пропутінських найманців заволоділи ганчіркою, яку останні вважають "прапором" власного терористичного руху", – йдеться в описі до відео.

Військові намагалися зрізати прапор. Ця спроба не мала успіху. Тому бійці зняли прапор із металевим прутом.

Знявши "стяг", військові почали тікати. Вочевидь, це помітили терористи, які відкрили по них вогонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США "благословили" силове звільнення Донбасу - Жданов

Росія облаштовує на непідконтрольний Україні ділянці кордон відповідальності прикордонного управління ФСБ РФ в Ростовській області. Про це повідомляє голова "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук. На обох флангах пункту пропуску встановлюють загороджувальний паркан. Так хочуть протидіяти нелегальній міграції. Також не допускати переміщення зброї та контрабанди з Л/ДНР в обхід прикордонного пункту пропуску "Донецьк" навпроти тимчасово контрольованого бойовиками пункту пропуску "Ізварине".

Зараз ви читаєте новину «Бійці АТО знищили "прапор Новоросії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі