неділя, 18 жовтня 2020 09:20

Безпілотники та гранатомети: в ООС розповіли про провокації бойовиків

Безпілотники та гранатомети: в ООС розповіли про провокації бойовиків
17 жовтня бойовики стріляли по українським позиціям із гранатометів. Фото: armyinform.com.ua

17 жовтня, збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Стріляли поблизу населених пунктів Водяне, Авдіївка та Шуми із гранатометів різних систем. Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров'ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали, повідомляють в штабі ООС.

Окрім того, на Приазов'ї зафіксували ще 2 порушення досягнутих домовленостей. Так, у районах населених пунктів Пищевик та Широкине пролетіли два ворожих безпілотників типу "Квадрокоптер", із перетинами лінії розмежування. БПЛА противника подавили нашими засобами радіоелектронної боротьби, що унеможливило їх подальше застосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог розповіла про складнощі з реабілітацією українських ветеранів

Від початку поточної доби, 18 жовтня, режиму припинення вогню не порушували. По всій лінії розмежування тихо.

"Українські захисники, дотримуючись умов домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, готові адекватно реагувати на будь-які підступні та провокаційні дії противника", - звітують у штабі.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил повністю контрольована українськими воїнами. Упродовж минулої доби, 16 жовтня, зафіксовано 3 факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Безпілотники та гранатомети: в ООС розповіли про провокації бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі