середа, 15 листопада 2017 10:42

АТОвець підірвав гранатою поліцейських

АТОвець підірвав гранатою поліцейських
Пяний ветеран АТО намагався підрвати гранатою поліцейських

Ветеран АТО кинув гранату у двох поліцейських, які прибули на виклик.

Це сталось 14 листопада о 20:00 у Рівному, написав у Facebook перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськин.

"До поліції надійшло повідомлення про "розбірки" між співмешканцем та співмешканкою в багатоповерховому будинку-гуртожитку. Поліцейські прибувають до будинку та вирішують з метою власної безпеки вийти на кілька поверхів нижче місця сварки. Підходячи до дев'ятого поверху, там, де "вирували емоції", співробітники поліції почули шум, а згодом на сходах пролунав вибух гранати. В результаті чоловік, який кинув гранату, отримав незначні осколкові ушкодження. Його госпіталізували", - прокоментував ситуацію Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік наївся пігулок і підірвав себе гранатою

Додав, що ветеран АТО був напідпитку й погрожував своїй співмешканці підірвати будинок гранатою.

30 жовтня у селі Хотів Києво-Святошинського району Київської області при необережному поводженні з гранатою стався вибух. У результаті 30-річний місцевий житель і його мати, 60 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Їх доправили до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «АТОвець підірвав гранатою поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі