вівторок, 14 серпня 2018 12:06

Артилеристи 55-ї бригади повідомили гарні новини

Артилеристи 55-ї бригади повідомили гарні новини
Запорізька 55-а артбригада отримає нову назву. Фото: Репортер

Запорізька 55-а артилерійська бригада отримає назву з нагоди Дня Незалежності України.

Під час військового параду їй присвоять офіційну назву "Запорізька Січ". Рішення було прийняте президентом, повідомляється на сторінці артбригади у "Фейсбуці".

"Це - свідчення історичної тяглості та вшанування величезного внеску, який "55-ка" зробила у сьогоднішній війні за нашу незалежність.Воїни-артилеристи потом і кров'ю довели свою відданість Вітчизні під час боїв за Слов'янськ, Лисичанськ, Мар'їнку, Дебальцеве; у пеклі оточень під Д'яковим, Зеленопіллям, Іловайськом; надаючи вогневу підтримку побратимам при обороні Донецького аеропорту", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ зафіксувала масштабні скупчення російської зброї на Луганщині

Запорізький ветеран АТО, колишній гранатометник 79-ї аеромобільної бригади В'ячеслав Зайцев, оприлюднив деякі інші підготовлені найменування.

"56-та мотопіхотна бригада, куди входять запорізькі 23-й та 37-й батальйони, отримає назву "Маріупольська". 3-й полк спецпризначення – "Святослава Хороброго", – написав Зайцев у "Фейсбуці".

Минулого тижня на Миколаївщині розпочалася практична фаза військових навчання "Маруновий берет 2018".

Зараз ви читаєте новину «Артилеристи 55-ї бригади повідомили гарні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі