середа, 21 листопада 2018 09:19

Amazon і eBay продавали символіку ДНР і ЛНР

Amazon і eBay продавали символіку ДНР і ЛНР
Символіку терористів продавали онлайн на міжнародних сайтах. Фото: 112.ua

На Amazon і eBay продавали символіку терористичних організацій ДНР і ЛНР. Посольство України в США попросило компанії прибрати ці товари.

Як повідомила установа в Facebook, посольство офіційно звернулося до засновника Amazon Джеффа Безоса із закликом зняти з сайту amazon.com товари з символікою терористичної організації ДНР, а також до керівництва компанії eBay Inc. про прийняття аналогічних заходів щодо продукції з символікою так званих ЛНР і ДНР.

"Ми переконані, що продаж товарів з символікою терористичної організації ДНР, проти агресивної поведінки якої виступає міжнародна спільнота та США зокрема, не передає жодних меседжів до світу і поваги до людського життя. А підтримує пропаганду РФ проти територіальної цілісності України", - відзначили в посольстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На коронацію ватажка ДНР прибула еліта "русского мира"

Також повідомляється, що про це дізналися в Адміністрації президента США, керівництві Державного департаменту, Міністерстві торгівлі та Міністерстві фінансів США.

В одному з книжкових магазинів Ужгорода продавали шкільні зошити із російською пропагандою. На обкладинках зображені імператори Російської імперації та герб країни-агресора.

Зараз ви читаєте новину «Amazon і eBay продавали символіку ДНР і ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі