субота, 21 листопада 2020 18:21

Яка ситуація на передовій у День гідності та свободи

Яка ситуація на передовій у День гідності та свободи
Бойовики 1 раз обстріляли позиції ЗСУ. Фото: УП

21 листопада бойовики здійснили один обстріл на Донбасі.

Найманці використали гранатомет неподалік населенного пункту Водяне Волноваського району Донецької обл., йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС

"Сьогодні, 21 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці один раз порушили режим припинення вогню. Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, неподалік населеного пункту Водяне, противник застосував автоматичний станковий гранатомет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики гатять біля Авдіївки і Водяного

Неприцільний вогонь не становив загрози життю та здоров'ю українських військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. На інших напрямках уздовж лінії розмежування спостерігається тиша. Бойових втрат та поранень серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться у повідомленні.

У Донецькій області 9 сімей отримають компенсацію за зруйноване житло в результаті збройної агресії Російської Федерації. Загальна сума компенсації складе 2,7 млн. грн.

Зараз ви читаєте новину «Яка ситуація на передовій у День гідності та свободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі