середа, 16 травня 2018 19:59

"Як у Чорнобилі" - по окупованій Горлівці бігають олені

"Як у Чорнобилі" - по окупованій Горлівці бігають олені
На відео зняли, як під Горлівкою бігають олені / стопкадр

На околиці Горлівки помітили живих оленів.

При цьому незрозуміло, звідки тварини взагалі взялися в цій місцевості, адже зазвичай вони водяться в гірських лісах , пише у себе на Facebook журналіст Денис Казанський.

А навколо Горлівки розташовані степи.

"По околиці Горлівки тепер бігають молоді олені. За 30 років життя на Донеччині жодного разу не бачив живого оленя ні в місті, ні на природі, а сьогодні звірі бігають просто по вулицях, як у Чорнобилі", - пише журналіст.

"Не думав, що на Донбасі вони взагалі водяться навколо Горлівки одні степи, лісів немає. Звідки цей міг туди прибігти - навіть не уявляю. Дивно, що війна для звірів не так страшна, як звичайна мирна господарська діяльність людини. У Луганську по місту бігають зайці, в Донецьку з'явилися білки і фазани. Невже, це екологія настільки покращилася?", - додав Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські бойові дельфіни загинули в Криму

В окупованому Криму так зване міністерство природи зафіксувало зростання популяції вовків у кримських лісах і видало припис про регулювання їхньої чисельності.

Зараз ви читаєте новину «"Як у Чорнобилі" - по окупованій Горлівці бігають олені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі