Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2018 08:33

"Як можна бути таким дебілом" - оприлюднили радіоперехоплення бойовиків про полоненого диверсанта

"Як можна бути таким дебілом" - оприлюднили радіоперехоплення бойовиків про полоненого диверсанта
Українські медики сім годин оперували бойовика. Фото: facebook.com

Керівництво бойовиків намагається приховати невдалі дії своєї диверсійної групи на приморському напрямку, де залишили на полі бою свого пораненого.

Це засвідчує радіоперехоплення бойовиків, оприлюднене прес-центром штабу АТО.

У ньому один із ватажків видає "пацанам" розпорядження, нібито вони нічого не знають про "вилазку" товариша на позиції українських військових.

"Не висовуватися, пацани... Фу, Господи, ну що ж таке? Як можна бути таким дебілом... Коротше, пацани, з себе всю вину. Ви ні хрена не знали, що він туди піде. Ніхто не знав. Він одягнув костюм, пішов "на очі", - командує бойовик.

Затриманий поранений бойовик із позивним "Малой" є заступником командира першого стрілецького взводу, першої стрілецької роти, третього стрілецького батальйону.

"У розвідці штабу АТО не виключають появи нової фейкової публікації, яка вказуватиме, що "Малой" із власної ініціативи дезертирував з позицій. Таку версію було прийнято під час наради, що відбулася в командуванні батальйону за участі першого заступника 9-го окремого штурмового мотострілецького полку, зважаючи на можливі загрози та наслідки розголошення полоненим інформації", - інформує штаб АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна передала бойовикам терористку, помилувану Порошенком

19 січня українські військові викрили диверсійно-розвідувальну групу противника у районі Широкиного. Бійці ЗСУ відкрили вогонь. Тікаючи, бойовики кинули на полі бою пораненого. Українські військові відправили диверсанта до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «"Як можна бути таким дебілом" - оприлюднили радіоперехоплення бойовиків про полоненого диверсанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути