вівторок, 09 жовтня 2018 16:59

40 днів по Захарченку: показали, як на поминки сповзлася еліта "русского мира"
16

В окупованому Донецьку сьогодні прибічники проросійських терористів відзначали 40 днів з дня загибеля ватажка ДНР Олександра Захарченка.

Пам'янути ліквідованого бойовика прийшли в.о. ватажка ДНР Денис Пушилін і в.о. ватажка ЛНР Леонід Пасічник. Також була присутня вдова загиблого терориста.

На поминки до ватажка ДНР Олександра Захарченка прибули в.о. ватажка ЛНР Леонід Пасічник та в.о. ватажка ДНР Денис Пушилін
Фото: Сайт бойовиків ДАН
На окупованій Донеччині пройшло 40 днів з дня загибелі ватажка терористів ДНР Олександра Захарченка
На поминки також прибув очільник байкерського клубу "Нічні вовки", друг Володимира Путіна Олександр Залдостанов, прізвисько "Хірург"
На поминки до ватажка ДНР Олександра Захарченка прибули в.о. ватажка ЛНР Леонід Пасічник та в.о. ватажка ДНР Денис Пушилін
До Захарченка на прощання прийшли підлеглі бойовики

Крім того, церемонію відвідав очільник байкерського клубу "Нічні вовки", який підпорядковується Путіну, Олександр Залдостанов, прізвисько "Хірург".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ростові криміналітет "перетер" за ДНР: фінанси поділять по-новому

У бойовиків зазначають, що на прощання прибули президент Республіки Південна Осетія Анатолій Бібілов, так звані депутати "Народної Ради ДНР" і Держдуми РФ, представники місцевої влади, родичі та товариші "по службі" Захарченка.

31 серпня увечері в кафе "Сепар" у Донецьку відбувся вибух. Загинув ватажок терористів Олександр Захарченко. Сепаратисти, які супроводжували його, і персонал закладу отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «40 днів по Захарченку: показали, як на поминки сповзлася еліта "русского мира"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі