неділя, 15 грудня 2019 14:03

21-річний нацгвардієць Сергій Михальчук загинув на Донбасі від рук російських найманців

Автор: Нацгвардія
  Боєць Сергій Михальчук служив у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України
Боєць Сергій Михальчук служив у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України

14 грудня від вогню російської артилерії на Донбасі загинув боєць Сергій Михальчук, 21 рік. Він служив у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України.

"Нашому братику був лише 21 рік. Але він мав більше мужності, аніж сотні тисяч фізично розвинутих чоловіків, які роблять селфікі у спортзалах і засинають у своїх теплих ліжечках на гражданці. Він був одним із тієї жменьки небайдужих, яким Україна була дійсно потрібною, на відміну від мільйонів двоногих шлунків, які плювали на цю землю і цю державу. Наш братик воював за кожного окремого українця - за тих, хто щоранку з тремтінням читає зведення з фронту, а також за тих, хто "втомився в офісі". За тих, хто чекає вдома й за тих, хто "нас туда нє пасилал". Він воював за свою скривджену рідну землю, як і всі його предки до того, й робив це не заради медалей чи слави, а просто тому що так роблять воїни. Саме таку долю обрали собі найкращі з людей, і їх ніхто не переконає, що це було хибне рішення. Сьогодні я прошу вас пом'янути нашого лева і назавжди запам'ятати його обличчя", - написав користувач Харитін Старський у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарні помер ветеран війни на Донбасі

9 грудня близько 22:00 на невідомому вибуховому пристрої поблизу Золотого Луганської області підірвалися троє військовослужбовців. Усі вони служили у 14-тій окремій механізованій бригаді ім. князя Романа Великого.

Зараз ви читаєте новину «21-річний нацгвардієць Сергій Михальчук загинув на Донбасі від рук російських найманців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі