вівторок, 22 жовтня 2019 00:17

Український музей в США увійшов у рейтинг місць, які варто побачити

Український музей в США увійшов у рейтинг місць, які варто побачити
ukrainianpeople У Чикаго український музей увійшов в рейтинг місць, які вато побачити

Український національний музей у Чикаго внесли у перелік з більш 200 місць, які варто відвідати у місті.

У день відкритих дверей очікували прибуття 1500 гостей. Для цього навіть шукали волонтерів.

"Волонтерам необхідно володіти англійською мовою, бути обізнаним з питань української культури та історії української діаспори в США. Вміти провести екскурсію в історію України і діаспори", - написала кураторка музею Марія Климчак у Facebook.

(Open House Chicago) - це безкоштовний публічний фестиваль, який пропонує доступ до понад 350 будівель по всьому Чикаго.

Роздивіться приховані перлини та архітектурні скарби різноманітних районів Чикаго. Упродовж вікенду ви можете здійснити екскурсію хмарочосами, особняками, розкішними театрами, ексклюзивними приватними клубами та захоплюючими місцями релігійного поклоніння", - йдеться на сайті САС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як добре й здорово варити" - діаспорянки створили книгу рецептів української кухні

Українки Квітослава і Зореслава вже багато років живуть у Сполучених Штатах Америки в місті Чикаго, штат Іллінойс. У 2017 році вони вирішили зайнятись власною справою. Тепер у них є невеличка крамниця квітів під назвою "The Secret Garden of Chicago".

Нещодавно сестри розпочали співпрацю з п'ятизірковим готелем "Four seasons" в Чикаго. Це один з найвідоміших готелів у світі.

Зараз ви читаєте новину «Український музей в США увійшов у рейтинг місць, які варто побачити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі