Ексклюзиви
неділя, 17 вересня 2017 00:15

Українку нагородили відзнакою конгресу США

Українка Оксана Шадріна, яка живе та працює в Ірландії, отримала відзнаку конгресу США за внески у бізнес та суспільне життя.

"Я народилася в часи Радянського Союзу, коли американці та радянське населення сприймали один одного як ворожі держави. Дуже приємно, що зі здобуттям Україною незалежності багато змінилось на краще. Для мене неймовірно велика честь, що Конгрес США відзначив мою діяльність в бізнесі та суспільному житті. Це дає натхнення продовжувати працювати в тому ж напрямку, - розповідає Оксана Шадріна. - Благочинність для мене - це можливість змінити життя на краще. І ще - це просто правильна річ".

  Оксана Шадріна, яка живе та працює в Ірландії, отримала відзнаку конгресу США
Оксана Шадріна, яка живе та працює в Ірландії, отримала відзнаку конгресу США

Також Оксану Шадріну проголосили Амбасадором туризму від Конгресу США. А її кафе-морозиво Fantastic Flavours запросили на урочистий запуск трансатлантичних перельотів з аеропорту Корк до Сполучених Штатів.

"Поширювати інформацію про Ірландію, та зокрема Корк - почесна справа, що має довгострокові переваги для туризму між США та Ірландією. Я з нетерпінням чекаю на той час, коли я зможу взяти участь у розвитку зв'язків між Ірландією та Україною", - каже підприємиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикарпатець видав книгу про життя українців в Арабських Еміратах

  Оксана Шадріна, яка живе та працює в Ірландії, отримала відзнаку конгресу США
Оксана Шадріна, яка живе та працює в Ірландії, отримала відзнаку конгресу США

Жінка родом із Кривого Рогу, два роки тому переїхала в Ірландію. В Україні працювала провідним спеціалістом з набору та навчання персоналу, бізнес-тренером у великій міжнародній компанії.

"В Україні познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком. Він - американець ірландського походження. Після одруження вирішили жити в Ірландії. Це було оптимальним рішенням, враховуючи, якими мовами володіємо та наші плани стосовно бізнесу і родини, -розповідає Оксана Шадріна. - Мені подобається бути мамою і подобається бути бізнес-вумен. Вдало поєднувати обидві ролі - от що найскладніше. Мені дуже допомагає те, що ми з моїм чоловіком діємо як злагоджена команда - і в родинних справах, і на роботі. А також допомагає виділення пріоритетів. Ми на кожен день плануємо справи, які обов'язкові і робимо їх в першу чергу, а також справи, які можна зробити лише, якщо буде вільний час".

Мені подобається бути мамою і подобається бути бізнес-вумен. Вдало поєднувати обидві ролі - от що найскладніше. Мені дуже допомагає те, що ми з моїм чоловіком діємо як злагоджена команда - і в родинних справах, і на роботі.

В Ірландії має власну справу - кафе-морозиво "Fantastic Flavours Ice Cream Parlour"

"Ми пропонуємо власноруч зроблене морозиво, каву, чай, холодні напої, десерти, млинці та піцу. Морозива на вибір є більш ніж 40 смаків. В його приготуванні використовуємо натуральні інгредієнти та унікальні рецепти, якими володіє мій чоловік. За багатьма рейтингами критиків та оглядами відвідувачів маємо відмінну репутацію. Були відзначені, як одне з чотирьох найкращих кафе-морозиво в Ірландії".

За словами Оксана Шадріної, в майбутньому вона планує відкрити кафе-морозиво і в Україні.

"Це допоможе створити нові робочі місця та зміцнити зв'язки між Ірландією та Україною. Я не бачу причин, які б завадили ірландським компаніям активніше вести бізнес в Україні. Робота над вирішенням існуючих проблем в Україні, подолання корупції, кваліфіковані працівники - це те, що відкриє для України багато можливостей для економічного та соціального зростання та допоможе бути повноцінним учасником Європейської Спільноти", - каже українка.

Нік Білогорський з Харкова 1996-го разом із мамою переїхав у Канаду. А 2007 року оселився у США. Саме він організував перший Євромайдан у Сан-Франциско,

Зараз ви читаєте новину «Українку нагородили відзнакою конгресу США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути