вівторок, 17 грудня 2019 00:16

Українка продає власну цноту у США

Українка продає власну цноту у США

19-річна українка, яка проживає в США, виставила на продаж власну цноту. Вона продає її за 100 тис доларів.

Дівчина виклала в соціальних мережах свої відверті фотознімки, зазначивши, що шукає гідного чоловіка, який платитиме їй 10 тисяч євро на місяць.

"Привіт. Мене звуть Катя. Мені 19 років. Я з України. Хочу подорожувати і просто красиво жити, це мій вибір!"– заявляє дівчина у відеоролику, який з'явився на YouTube. Відео набрало більше ста тисяч переглядів.

Запис зібрала багато переважно негативних коментарів від користувачів. "Не ганьби український народ", " навіщо говорити, звідки ти?"- написали одні. "Відновити цнотливість коштує 200-300 доларів. Можна щотижня продавати", "Ні, на 100 тис. євро ти не тягнеш", – пишуть під відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люди витрачають на їжу та одяг не так багато грошей, як в Україні" - розповіли про особливості життя в США

Американці простіше ставляться до речей. Якщо в орендованій квартирі зламалась пральна машина чи мікрохвильова піч, власники просто купують нові. До квартирантів не буде жодних претензій. У коридорах багатоквартирних будинків можна побачити коробки з різними посилками, що залишають кур'єри. І ніхто не забере чужу річ.

Зараз ви читаєте новину «Українка продає власну цноту у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі