Ексклюзиви
середа, 11 грудня 2019 00:15

Цілодобовий продаж цигарок та бісквітів: українець заснував бізнес в Аргентині

  Олександр Євтєрєв
Олександр Євтєрєв

Українець Олександр Євтєрєв володіє найпопулярнішою мережею крамниць в Аргентині. Продає цигарки, солодощі, предмети особистої гігієни.

Його мережа не найбільша у місті, однак його магазин під назвою El Jevi в Буенос-Айресу можна зустріти практично на кожному кроці, пише ВВС.

Майже всі вони розташовані на розі вулиць і працюють цілодобово.

В них можна придбати солодощі, цигарки, напої, предмети особистої гігієни, батарейки, бісквітне печиво (зі згущеним молоком або без, з глютеном або без, будь-якого кольору). І багато, дуже багато інших солодощів.

  У El Jevi є два конкуренти: Open 25 (на фото), що має 170 магазинів по всій країні, і "365" з 90 магазинами. Фото: ВВС
У El Jevi є два конкуренти: Open 25 (на фото), що має 170 магазинів по всій країні, і "365" з 90 магазинами. Фото: ВВС

Українець переїхав з батьками до Аргентини, тікаючи від кризи після розпаду Радянського Союзу, коли йому було дев'ять. Місцеві звали його el jevi - через те, що він часто вмикав у своєму магазині пісні Megadeth і Metallica.

Свою першу крамницю українець відкрив п'ять років тому. Сьогодні їх вже 28 по всьому місту. Побудувати успішний бізнес йому вдалося з колишньої дружиною завдяки поєднанню аргентинської та української культур.

Близько 60 % підлеглих El Jevi - іноземці, вихідці з семи різних країн. Сім супервайзерів, 70 % адміністраторів і 60 % продавців в його магазинах - жінки.

"Аргентинці - амбітні. Хочуть проводити час з найкращою манекенницею, але не мають коштів на те, щоб повезти її в Путна-дель-Есте (курорт на півдні Уругваю - Gazeta.ua); відчувають себе європейцями; хочуть заробляти, не докладаючи зусиль, як власники крамниць, у яких працюють", - каже Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець поділився враженнями від життя у Парагваї

Ростислав Калацинський – журналіст, музикант та актор. Переїхав до Колумбії, там одружився та вступив до місцевої філії всесвітньо відомого музичного коледжу Берклі. Знімається в серіалах і має власний проект "Chao Ucrania, Hola Colombia", у якому розповідає колумбійцям про Україну, а українцям про Колумбію.

Зараз ви читаєте новину «Цілодобовий продаж цигарок та бісквітів: українець заснував бізнес в Аргентині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути