неділя, 18 грудня 2016 09:15
Денис Мандзюк
Денис Мандзюк
Денис Мандзюк

Груди колишньої

Багато жіночих грудей тішать нас останнім часом. Спершу всі захоплювалися глянцевою фотосесією дружини Дональда Трампа. Потім обурювалися гіпстерськими знімками заступниці Арсена Авакова. А далі – несподіваний поворот.

"Твоя колишня на фейсбуці груди показує", – пише товариш.

"Чиї?" – перепитую.

"Виглядає на те, що свої".

Колишня давно і заслужено закрила мені доступ до своєї сторінки. Тому прошу товариша надіслати скріншот. Так і є – ці груди я впізнаю серед сотень інших. Виявляється, так моя підзабута любов вирішила підтримати Анастасію Дєєву – ту саму заступницю Авакова.

"Мене просто заділо це ставлення: якщо гарна, молода, та ще й жінка, то обов'язково – тупа, некваліфікована і "насосала", – пояснює. – Знайшла ось свою еротичну фотку. Започатковую флешмоб на захист краси та розуму і розуму в красі проти дурних стереотипів. Залишу пост до сьогоднішньої півночі. Якщо бодай десяток із вас приєднається до мене і запостить свою більш-менш еротичну фотку, то… Я не знаю, що ми кому докажемо, але принаймні буде весело".

Користувачі захоплено обговорюють фото. Більшість хвалять за сміливість. "Правильно все написала, – коментують. – Зараз такі фото, як у Дєєвої, є в кожної другої на телефоні. Якби це був чоловік, усі б сказали: "Оце мачо!" і забули. А дівчину обсмоктують уже тиждень".

Флешмоб так ніхто й не підтримує. Опівночі колишня видаляє фото. Зате тепер я знаю, що з її грудьми все гаразд.

Зараз ви читаєте новину «Груди колишньої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі