понеділок, 28 жовтня 2019 21:45

З'явився трейлер серіалу "Дракула" від творців "Шерлока"

Вийшов трейлер серіалу "Дракула". Шоу покажуть на британському телеканалі BBC і стрімінговому сервісі Netflix. Матиме 3 епізоди тривалістю півтори години.

Автор: youtube.com
  Прем'єра серіалу "Дракула" відбудеться цієї зими.
Прем'єра серіалу "Дракула" відбудеться цієї зими.

В основі сюжету лежить однойменний роман ірландського письменника Брема Стокера 1897-го.

Дія серіалу відбувається у Трансільванії, історичній області на півночі Румунії. У пошуках крові вампір Дракула покидає свій замок і їде до Лондона. Там зустрічає мисливця на вампірів професора Ван Гельсінга, за сюжетом.

Головну роль виконує данський актор і музикант Клас Банг. Знявся у трилері "Дівчина у павутині" 2018-го.

Сценаристи — англієць Марк Гетісс та шотландець Стівен Моффат. Працювали над серіалом "Шерлок" з Бенедиктом Камбербетчем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили дату виходу кіноадаптації "Тома і Джеррі"

1921 року німецький режисер Фрідріх Вільгельм Мурнау захотів екранізувати "Дракулу" Брема Стокера. Проте кіностудія Prana Film не змогла придбати права на використання твору. Постановнику довелося змінити імена головних героїв і переінакшити сюжет, аби випустити чорно-білий німий фільм "Носферату. Симфонія жаху". У стрічці книжний Дракула став Графом Орлоком, а ім'я Ван Гельсінга змінили на професора Бульвера. У фіналі фільму Граф помирає від сонячного світла, а за книгою йому в серце встромляють ніж.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер серіалу "Дракула" від творців "Шерлока"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі